Over Ons

Haarfijn Hout

Een persoonlijke aanpak

Werken met hout vraagt om vakmanschap. Voor mij betekent dat het leveren van écht mooi werk, waarop ik zelf trots kan zijn en waarvan de klant oprecht gelukkig wordt. Haarfijn Hout is ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring als parketteur en mijn passie voor het vak. Ik geloof in een persoonlijk aanpak, in kiezen voor kwaliteit en het consistent afleveren van vakwerk. Samen met mijn team werk ik daar nog dagelijks aan met onverminderd enthousiasme. Een mooie vloer is een blikvanger in je huis of bedrijfsruimte en bij Haarfijn Hout staan we klaar om dat te realiseren.

– Gerben ter Haar, Haarfijn Hout

Vakwerk op maat

Passie voor hout

Bij Haarfijn Hout werken we met een prachtig natuurproduct. Hout leeft, straalt warmte en eigenheid uit en resulteert altijd in iets unieks. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe plankenvloer, een patroonvloer zoals visgraat of Hongaarse punt of jouw huidige vloer wilt laten renoveren: bij Haarfijn Hout kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden en adviseren we je over de beste keuze. Een uitdaging gaan we daarbij niet uit de weg, dus twijfel niet om ons te benaderen voor projecten die ‘out of the box’ zijn, zoals het leggen van bijzondere vloerpatronen en het bekleden van een haard of trap. Ongeacht de invulling van het project, levert Haarfijn Hout vakwerk op maat.

hout van topklasse

Kiezen voor duurzaamheid

Wij zijn ervan overtuigd dat een kwalitatieve houten vloer jouw ruimte compleet maakt. De kwaliteit van de materialen en de manier waarop de vloer gelegd wordt, zorgen voor een resultaat waarvan je gelukkig wordt. Hier wil je natuurlijk jaren van kunnen blijven genieten en daarom werken we altijd met materialen van topkwaliteit. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer goed onderhouden wordt. We behandelen het daarom met een olie of lak die bescherming biedt tegen slijtage. Ook geven we altijd advies over wat jij zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat je van je vloer nog lang plezier zult beleven.